Hoppa till sidans innehåll

Närvarokort


Den kanske viktigaste inkomstkällan i de flesta idrottsföreningar är aktivitetsbidragen. Även i IK Eos är det oerhört viktigt. Aktivitetsbidragen innebär att Stat och Kommun ger ett bidrag för varje person i åldern 7-20 år som varit närvarande vid en aktivitet, som en förening anordnat. Därför måste alla ledare mycket noga hålla reda på vilka spelare som varit närvarande på de sammankomster laget haft. En sammankomst är givetvis varje träning, varje match, men även andra lagaktiviteter, som övernattningar, resor, turneringar m.m. Man får dock bara ha en aktivitet/dag och lag.

För att hålla reda på alla tillfällen när laget har en träff finns det närvarokort, som skall föras noga. Varje lag får varje år ett närvarokort för sitt lag, och detta skall återsändas ifyllt med alla aktiviteter vid två tillfällen (efter jul och till sommaren), för att kansliet sedan skall kunna ansöka om bidrag för hela föreningen.

För de träffar som laget har i Eoshallen (matcher, träningar, andra träffar) skall man notera i en speciell ruta (lokalpoäng) på närvarokortet. För de träffarna får nämligen klubben ett extra stöd.

Uppdaterad: 2011-11-29 20:51
Skribent: Fredrik Hillerborg

Euro-Finans

 

 

Elite Hotel IdeonSkånes Basketbollförbund

 

Riksbyggen
Actic Lund
Spalding
u95jci4jckufvpq0nhjy

teamsportia
melle190


basket24_logo


SBBKlogoss

Postadress:
Eos Lund BF - Basket
Arkivgatan 32, Hallbokning: 046-159494
22359 Lund

Kontakt:
Tel: 046-159494
Fax: 046-125550
E-post: This is a mailto link

Se all info