22 November

Damer elit möter AIK
på lördag kl. 14.30

Eos kommer till match med tre raka segrar. Laget spelar bättre och bättre och det är mycket energi i truppen. Spelarna arbetar tillsammans i försvar och lyckas i allt högre utsträckning hålla det höga tempo som laget eftersträvar.

På lördag (25/11) kommer ett ungt och hungrigt lag till Eoshallen: nykomlingen AIK. Det är lagets premiärsäsong i Basketligan. Med förstärkning av Janel McCarville, ligans kanske bästa importspelare, är det ett lag som hemmalaget får se upp med. Janel har en titel i WNBA, så det är ingen tvekan om att hon bidrar med både kompetens och erfarenhet.

Tre raka segrar

Eos kommer till match med tre segrar. De senaste tre matcherna har inte minst Louise Noakssons försvar varit mycket bra. Det är viktigt att kunna plocka bort enskilda spelare i motståndarlaget.

– Vi vill styra matchen och hitta vårt spel och tempo. Det var först i helgen som vi hade alla spelare på plats och det underlättar så klart för mig att kunna välja fritt mellan tolv spelare. Nu har vi vår sista hemmamatch på ett par veckor. Vi är motiverade att bjuda Eospubliken på en karamell som räcker till den 20 december, då vi spelar sista hemmamatchen före jul, säger Kevin Taylor Lundgren, Eos coach.

Tack till alla som kom till Mustaschkampen föregående söndag, och för de bidrag som vi har fått till förmån för prostatacancerförbundet.

På lördag är det Game time i Eoshallen. Kom och heja!

Alla nyheter