03 May

Eos Summer Camp
– Anmälan har öppnat

Eos Summer Camp åker till Eslöv för att kick-starta säsongen tillsammans. I Eslöv finns flera fina hallar till vårt förfogande, samt fräscht skolboende, mat och naturligtvis aktiviteter och chans att umgås. De mindre barnen stannar kvar i Eoshallen, men innehållet förändras så att Eos Summer Camp blir en kick-off för den nya säsongen med alla spelare och ledare på plats – oavsett om din grupp reser iväg eller stannar i Eoshallen.

I år har föreningen valt en ny riktning på Eos sommarläger. Lag födda 2003-2006 kommer att vara i Eslöv och övernatta, medan lag födda 2007-2010 kommer att vara i Eoshallen. För alla spelare födda 2002 och upp till våra seniorlag kommer det också att vara kick-off i Eslöv. Årets läger kommer endast att vara för Eosspelare och vi kommer att fokusera mer på lag och klubbsammanhållning. Resa till lägret i Eslöv sköts inom laget. Om det skulle vara ett problem för någon enstaka spelare kommer det att ordnas genom att ledaren kontaktar klubben.

Målet är att alla är med

Sista anmälnings- och betalningsdag är framflyttat till den 13:e juni, men inkom gärna med anmälan så snart som möjligt! Vi har inget maxantal på spelare eftersom vi vill att alla i laget ska vara med. Naturligtvis kommer inte alla att kunna delta då det är sommarlov, men trots att anmälan kommit ut sent hoppas vi att så många som möjligt viker denna helgen redan nu och att spelarna anmäler sig.

Avgiften betalas in på IK Eos bankgiro 269-2499. Skriv namn + läger i meddelandefältet när du betalar in.

Väl mött på årets läger!

Gå till anmälan

Eos Summer Camp 2018
• Födda 2003-2006: 10–12 augusti (Eslöv) kostnad: 900 kr
• Födda 2007-2010: 11–12 augusti (Eoshallen) kostnad: 500 kr

Alla nyheter