03 July

Bli bättre basketspelare
med extra fys i sommar

Eos erbjuder fysträning och löpträning för dig som vill bli starkare och tuffare under sommaren. En bra grund för att kunna bli en bättre basketspelare nästa säsong. Gäller både tjejer och killar från ca 15 år och uppåt.

Under sommaren är det ett gyllene tillfälle att slipa på sina basketskills, men även att fokusera på löpning och styrka. Niklas Najafi är en Eosledare som har en lång och gedigen basketkunskap och som brinner för att utveckla nya spelare. För att klara av tuff träning och för att ha den fysik som krävs för att bli en bättre basketspelare måste spelare själva lära sig tekniken som ligger bakom, vilket Niklas erbjuder för Eos i sommar. Det handlar både om löpskolning och styrketeknik.

För den som vill bli starkare och snabbare och som vill lära sig att träna på egen hand på rätt sätt rekommenderas Niklas träningstillfällen varmt. Vi ser helst att du är runt 14 år och uppåt då träningen kommer att vara relativt tung. Men som Niklas själv påpekar: "Alla mår bra av att höja ansträngningsribban".

Varmt välkommen!

Löpning och löpskolning
Dag och tid: måndagar, onsdagar 17.30-18.30
Plats: Stadsparken, samling vid utegymmet

Styrketeknik
Dag och tid: lördagar kl. 9.00
Plats: Eoshallens gym

Alla nyheter