28 September

Största satsningen någonsin
– Damligan på webb-TV

I helgen är det premiär för Svenska Basketligan Dam (SBLD) 2018/2019. Men det är också premiär för en historisk webb-TV satsning. Samtliga matcher i grundserien och i slutspelet kommer sändas live på webben. Köp ditt kort hos Eos redan idag.

På lördag inleds SBLD med matcherna Wetterbygden Sparks – Luleå Basket, IK Eos – Norrköping Dolphins, Uppsala Basket – Alvik Basket och Högsbo Basket – A3 Basket Umeå. På söndagen spelar Telge Basket – Mark Basket.

Ligan spås bli jämnare och bättre än på länge. Nu kommer alla kunna följa spänningen i SBLD, oavsett om man kan vara på plats eller inte. I samarbete med produktionsbolaget Sportsground kommer samtliga matcher i SBLD att visas på webben. Det är den största satsningen någonsin på rörlig bild inom svensk basket på damsidan. Matcherna sänds i hög kvalité med kommentatorer och grafik.

Se alla Eos bortamatcher och hela slutspelet

– Jättekul för alla som vill se mer basket, samtidigt som det är inspirerande för både lag och spelare att få visa upp sig på en bredare plattform. Det är också viktigt för svensk basket i stort, och för dambasketens utveckling i synnerhet. Inte minst för alla basketflickor ute i landet som får se sina idoler, men också för ligans föreningar, säger Elisabeth Egnell, ordförande i Basketligan dam-föreningen.

Ett säsongskort med tillgång till alla matcher kostar 499 kronor. En enskild match kommer i grundserien kosta 49 kronor.

Köp säsongskortet hos Eos

Viktigt att köpa säsongskortet via Eos för att pengarna ska gå direkt till klubben, vilket vi naturligtvis hoppas att alla Eos-medlemmar vill göra. För de som köper enskilda matcher på basketligandam går en liten del också direkt tillbaka till föreningen.

Köp din kod till säsongskortet genom att sätta in pengar till Eos bankgiro 269-2499 eller swish 123 385 01 38. Ange namn samt telefonnummer i meddelandefältet. Koden skickas via sms. Så snart pengarna kommer in erhålls en kod som gäller för hela säsongen. Koden är personlig och kan ej delas. Sändningen hittar du på www.basketligandam.se under fliken webb-TV.

Nu stöttar vi dambasket hemifrån också!

Alla nyheter