06 December

Sverige - Danmark EM-kval
köp biljetter via Eos

Nu finns det möjlighet att köpa biljetter till rabatterat pris till landskampen torsdagen (21/2-2019) då Sveriges herrlandslag spelar en avgörande EM-kvalmatch mot grannarna Danmark i Baltiska hallen i Malmö.

Sverige har fått nytt hopp efter segern mot Vitryssland. Mot Danmark den 21 februari står allt på spel i en helt avgörande match.

För inte länge sedan var det mycket som var mörkt. Förluster, skadade spelare och förbundskaptensbyte skapade svarta rubriker. När Sverige gick in i matchen mot Vitryssland var det ingen som visste vad som väntade. Ludde Håkanson & Co vann dock med hela 87-59 och ett nytt hopp har tänts. Kan Sverige spela snabbt med bra försvar och snabba uppspel? Kan vi kvalificera oss till EM2021? Kan alla vara med då?

Sverige mot Danmark i Malmö har alla förutsättningar att bli en klassiker. För Danmark är nämligen matchen den 21 februari lika viktig som för oss. Vinner Danmark denna match vinner de gruppen. Vinner Sverige matchen så kan Sverige förlora med hela 22 poäng borta mot Vitryssland och ändå vinna gruppen.

Landskamp på skånsk mark

Det har varit härliga publikfester med våra landslag de senaste åren. Nu är det inte bara fest vi vill bjuda på utan en vinst och fortsatt avancemang i EM-kvalet. I vägen står Danmark som förhoppningsvis möter inte bara ett ungt, taggat Sverige men också 4000, taggade och högljudda svenska fans på läktarna. Vi vet att det kommer många danskar till Malmö och det var länge sedan det spelades en landskamp på skånsk mark så passa på att beställa biljetter via Eos till rabatterat pris. Vi fyller läktarna och visar att det finns ett stort basketintresse här i södern!

Alla biljetter kostar 85 kr/st oavsett ålder. Du som vill ha biljett swishar pengarna till 123 036 48 93 (OBS! Ej Eos ”vanliga” swishnummer) och anger namn och telefonnummer. Pengarna skall finnas hos Eos absolut senast 12 december.

Eos kommer inte arrangera resan.

Heja Sverige!

Sverige - Danmark
Torsdag 21 februari 2019
Baltiska hallen, Malmö
Biljettpris t om 12 december: 85 kr/st
Swish: 123 036 48 93
Medelande: namn, telefonnummer

Alla nyheter