23 October

100 korvar, 3 matcher,
1 välgörenhet

På lördag har du chans att se alla Eos tre förbundsserielag på en och samma dag. Samtidigt sluter klubben upp bakom Rosa Oktober och samlar in pengar till Bröstcancerfonden.

Den 26 oktober blir det ett ytterst sällsynt trippelmöte i Eoshallen. Dagen startar med Damer A mot regerande mästarna A3 Umeå, följs upp med herrlaget mot nykomlingarna Norrort och avslutas när Eos Damer Utvekling möter Södertälje Utveckling. Lördagen markerar också höjdpunkten för Eos engagemang i Rosa Oktober, som är Svenska Basketligan Dams initiativ att samla in pengar och höja medvetenheten för bröstcancer.

Förutom ett smörgåsbord av basketmatcher kommer vi att anordna tävlingar och lekar av olika slag där du både kan vinna fina priser och göra en insats för välgörande ändamål. På lördag gäller ett inträde för samtliga matcher, så du behöver bara betala en gång för att få basket hela eftermiddagen.

Behöver du fler anledningar att komma till Eoshallen på lördag? Vad sägs om det här: De första 100 medlemmarna i hallen på lördag får en gratis korv i kafeterian, vid uppvisande av medlemskort!

Vill du skänka till förmån för Bröstcancerfonden, men kan inte komma på matcherna?

Eos har öppnat ett Swishnummer som tar emot bidrag hela veckan. Swisha till 123 372 8243 och skriv "Rosa Bandet" som meddelande, så går ditt bidrag oavkortat till Bröstcancerfonden.

Spelschema

12:00 – Basketligan Dam: Eos vs A3 Umeå
15:00 – Superettan Herr: Eos vs Norrort
18:00 – Basketettan Dam: Eos vs Södertälje

Alla nyheter