20 November

Testa basketgymnasiet
hos Eos

IK Eos samarbetar med Polhems gymnasieskola för att erbjuda basketträning av allra högsta kvalitet. Vi har haft NIU på Polhem under flera år och lyckats hjälpa väldigt många spelare att ta steget från lovande ungdomsspelare till spel på högsta nivå i Sverige, seniorlandslag och såväl proffskontrakt som collegeutbildningar.

Träningen bedrivs på morgonen och är uteslutande inriktad på individuell utveckling. Träningen fokuserar på att ge varje spelare förutsättningar att spela på elitnivå utifrån var man befinner sig nu. Du ska se träningen som ett komplement till klubblagsverksamheten och riktar sig till dig som har en hög ambitionsnivå.

Vi kompromissar inte med valet av tränare och under många år har verksamheten letts av Knubbe Nordqvist, som är en av Sveriges absolut bästa instruktörer med ett stort fokus på individuell teknik och spelförståelse. Knubbe har massor med erfarenhet från Svenska Basketligan men även från många ungdomslandslag.

Vi vill ge alla förutsättningar att nå sina drömmar och mål. Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig genom att kombinera:

  • De bästa tränarna, som har en väldigt klar bild av vad som krävs på seniornivå
  • Tydligt fokus på individuell utveckling.
  • Eoshallens faciliteter, hall och gym.
  • Polhemsskolans fokus på idrott och stöttning för att anpassa skolverksamheten att passa en elitsatsning.

IK Eos bjuder in till infoträff för spelare och föräldrar i samband med träning på torsdag den 28 november kl 07:45 - 09:00 i Eoshallen. Alla medföljande föräldrar bjuds på frukost. Efter träningen finns möjlighet att ställa frågor till tränare och ansvariga. Ansökan till NIU ska vara inne senast 1 december och du kan läsa mer på https://service.lund.se/UTB_1.

För mer info, kontakta Knubbe Nordqvist: knubbe@eoslund.se
eller 0704-05 61 43.

Alla nyheter