04 December

Derby i Superettan!

**På lördag välkomnar vi Trelleborg till Eoshallen för ett laddat derby. Bortalaget kommer senast från en derbyvinst mot Helsingborg medan Eos besegrade Högsbo och därmed satte stopp för deras förlustfria säsongsinledning. **

Båda lagen kommer med spelare i högform. Hos gästerna utmärker sig Ibbe Klintman som stod för hela 39 poäng i matchen senast mot Helsingborg, det återstår att se hur många poäng det blir på lördag mot Eos stentuffa försvar. Hos gästerna finner vi även Justin Armstrong Tuckson som gjorde sin första match i klubben senast mot Helsingborg, debuten resulterade i 22 poäng och det gäller för Eos att vara på tårna i defensiven för att kunna befästa sin position som serieledare i Superettan.

Hemmalaget stod senast för en stabil laginsats när Högsbo besegrades. Som vanligt bjöd spelarna på show och publiken var inte sena på att svara upp. Efter en trevande förstaperiod vaknade både laget och publiken, i symbios med varandra fick vi se ett anfallsspel som hör hemma på en annan nivå. Poängbäst för hemmalaget blev David Niklasson som i fjärde perioden spelade som i trans och satte trepoängare efter trepoängare.

Vi hoppas på en underhållande match även på lördag, varmt välkomna!

INTRÄDE
Vuxna: 60 kr
Student och ungdom: 20 kr
Barn under 7 år och medlemmar: Gratis

Alla nyheter