11 December

Basketligan Dam: Eos vs. Telge & Vinterfest

På lördag 14.30 välkomnar vi Södertälje Basketbollklubb till Eoshallen för en viktig match i Basketligan. Eos föll senast efter en mycket jämn match borta mot Norrköping Dolphins där våra damer var ytterst nära att få med sig poäng efter en stark avslutning på matchen
Även bortalaget kommer från en tuff match mot Norrköping där Telge stod som segrare efter förlängning. Detta efter att Sarah Toeaina och Tayler Mingo stått för 23 respektive 29 poäng i matchen, vi har med andra ord en tight och jämn match att se fram emot.

I tabellen finner vi Telge på en tredjeplats och Eos placerar sig för tillfället på en niondeplats. Det är dock väldigt tight i tabellen och vid en seger kan Eos avancera till en sjundeplats och därmed upp på en slutspelsplats. Hemmalaget har under hösten spelat bra basket men haft ring ut i match efter match, förhoppningsvis vänder trenden på lördag!

Efter matchen är det dags för Eos Cares Vinterfest där bland annat Lunds kommun kommer dela ut årets integrationspris. Det kommer även bjudas på underhållning och mat från världens alla hörn. Vinterfesten kostar ingenting och festdeltagare går in gratis på matchen, detta är något ni verkligen inte vill missa!

För mer info om Vinterfesten besök: https://www.facebook.com/events/949714888729167/

Varmt välkomna till en oförglömlig eftermiddag och kväll i hallen!

INTRÄDE
Vuxna: 60 kr
Student och ungdom: 20 kr
Barn under 7 år och medlemmar: Gratis

Alla nyheter