16 January

Revanschsuget Eos välkomnar Bankeryd

På lördag välkomnar vi Bankeryd till Eoshallen då det återigen vankas herrbasket i Eoshallen. Eos kommer från en helg i Stockholm där Norrort och Fryshuset stod för motståndet vilket resulterade i en vinst och en förlust.

Tyvärr föll laget i seriefinalen mot Fryshuset som i och med detta gjorde ett litet ryck i tabelltoppen och leder nu serien med två poäng för Eos, lagen har spelat in 28 respektive 26 poäng. På 20 poäng finner vi Högsbo på en tredjeplats och allt tyder på att det kommer bli en kamp ända in på upploppet mellan Eos och Fryshuset, där Stockholmslaget just nu alltså innehar pole position.

Även gästerna har en spännande avslutning på säsongen, dock med en mer negativ betoning. Laget befinner sig sist i tabellen med två inspelade poäng, fyra poäng upp till Helsingborg och Trelleborg, båda på sex poäng. Således kommer matchen sluta med en enkel seger för Eos, eller?

Om det ändå vore så väl att tabellen avgör hur matchen slutar. Som nämnt ovan står viktiga poäng på spel för båda lagen så vi kan nog räkna med en tight match där det kommer kämpas om varje boll. Motivation slår klass brukar det heta, låt oss hoppas att herrarna är motiverade på lördag så laget kan sätta press på Fryshuset inför de avslutande matcherna.

Varmt välkomna!

INTRÄDE
Vuxna: 60 kr
Student och ungdom: 20 kr
Barn under 7 år och medlemmar: Gratis

Länk till evenemang.

Vi ses!

Kan du inte vara på plats? Du vet väl att vi sänder alla Eos hemmamatcher via Solidsport, besök: https://solidsport.com/ikeos-herr för mer info.

Ni har väl inte missat att vi nu även finns på LinkedIn. Följ oss gärna där!

Alla nyheter