24 March

VÅRENS NYHET

Det var alltså inte ett par långfärdsskridskor som några av er hoppades på utan två helt nya HOODIES!

Det kan inte ha undkommit någon att solen äntligen återvänt efter en alldeles för lång tid av regn och rusk. Nu är det snart dags att plocka fram vårjackorna, slänga upp mössan på vinden och ställa ner kängorna i källaren. Vad passar då bättre än att uppgradera garderoben med säsongens fräschaste hoodies?

Tröjorna kommer i två olika varianter som sedan kan utsmyckas efter tycke och smak. Den svarta hoodien är från Spalding och kostar 450 kronor och den gröna hoodien som kommer från New Wave har ett pris på 250 kronor. Vill du sedan trycka lagnamn/initialer samt för- eller efternamn på hoodien tillkommer en kostnad på 100 kronor, vill du enbart ha ett av dessa alternativ kostar det 50 kronor extra utöver kostnaden för tröjan. För- eller efternamn trycks i ryggslutet på baksidan av tröjan och lagnamn eller initialer trycks på tröjans högra bröst.

Tröjorna kan beställas online eller direkt i Eoshallen. Vid onlinebeställning använder du denna länk, observera att onlinebeställningar hämtas upp i Eoshallen.

Hoppas ni är lika exalterade som vi är. Det var ett tag sedan, men nu är det dags att Eos återigen går i frontlinjen gällande Lunds vårmode!

Alla nyheter