02 April

Nya direktiv från Folkhälsomyndigheten

Efter de nya direktiven från Hälsomyndigheten kommer Eos i fortsättningen enbart hålla lagträningar utomhus. Detta gäller alla lag och gympan kommer ställa in förtillfället.

Eoshallen kommer även begränsa öppettiderna samt antalet besökare som kan vara i hallen samtidigt.

Eoshallen öppen för individuell träning vardagar kl 12.30-21.00

Eoshallen kommer att vara öppen för individuell träning. Vi kommer att dra ner väggarna och dela upp hallen i fyra. I dessa fyra delar kommer det max få befinna sig fyra personer inklusive coach. Detta är för att spelare ska kunna komma hit och träna individuellt eller med enstaka kompisar, eller med en tränare. Detta ska inte vara till för att spela 2-2 utan för att de som vill träna extra ska ha den chansen. Man har sin fjärdedel i en halvtimme, har det komma nya som vill ta över efter det så måste man lämna, har det inte kommit någon som vill ta över så får man fortsätta.

Tävlingar m.m.
Vi kommer under de kommande veckorna att lansera ett par individuella tävlingar och lagtävlingar för att hålla motivationen uppe. Höll ögonen öppna för det och läs mer här.

Vi kan även tippsa alla med ios-enheter (apple) att ladda ner appen HomeCourt som är ett AI-program där man kan få hjälp med individuella övningar och som ger feedback. Appens innehåll är gratis under April-månad. Där kan man även gå med i Patrik ”Drillo” Johansens ”lag” vilket innebär att man får ytterligare lite övningar och feedback från en av Sveriges mest meriterade individuella tränare.

Vi uppdaterar hemsidan löpande vid nya eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Alla nyheter