21 September

Säsongspremiär för herrarna
i Superettan

Nu sätter tävlingsmatcherna igång efter mer än ett halvårs uppehåll! Basketsäsongen inleds med herrarna, som i Superettans första omgång tar emot nykomlingarna Ockelbo på lördag den 26 september kl. 17.30 i Eoshallen.

Eftersom vi fortfarande måste vara noggranna och följa folkhälsomyndighetens regler och riktlinjer, kommer vi endast att tillåta max. 50 åskådare i Eoshallen, så länge den begränsningen gäller.

Dessa 50 åskådarplatser reserveras till de som är Gröna Gardet-medlemmar samt alla aktiva coacher i IK Eos, de 50 första får komma in.

Som Gröna Gardet-medlem betalar du 2000:- i avgift och blir då medlem i Eos samtidigt som du:

  • Får fritt inträde till Eos samtliga elithemmamatcher under säsongen (även när begränsningen är max. 50 åskådare)
  • Får fritt abonnemang på SolidSports Superettan-kanal, vilket innebär att du kan se samtliga Superettanmatcher under säsongen via Webb-TV
  • Stödjer IK Eos lite extra
  • Får möjlighet att träna basket med MaPa-gruppen eller med veteranerna
  • Få möjlighet att använda Eos gym
  • Får en supportertröja av årets färg
  • Erhåller ett Digitalt medlemskort

Avgiften, 2000:- betalar du antingen genom att logga in här https://www.eoslund.se/om-oss/avgifter och klicka på ”Börja spela basket” eller genom att anmäla dig och betala i entrékassan innan matchen. Swish eller kontant går bra. Pensionärer betalar reducerad avgift, 1000:-

Övriga medlemmar och intresserade kan vi tyvärr inte erbjuda att se matchen ”live” utan får där hänvisa till Solidsport, som kommer att visa denna matchen mot betalning.

Lite förhandsinfo om matchen kommer senare i veckan!

Välkomna till en ny Basketsäsong, även om den blir lite annorlunda, så länge vi har begränsningarna på åskådarplatserna. Vi hoppas att ni stödjer oss!

IK Eos

Alla nyheter