23 October

Svårt Basketval,
Lördag 24 oktober kl. 14.30

Lördag eftermiddag kl. 14.30 är det ingen tvekan vad en Eossupporter skall göra – titta på Eos såklart!

Däremot har du ett val som inte är så lätt – Hur och vad skall du se?

Dina alternativ:

  1. Du loggar in på SolidSport och väljer att titta på damerna som möter Uppsala borta i Basketligan. Uppsala har liksom Eos börjat serien med 2-1 och verkar i år ha ett mycket starkare lag än de senaste säsongerna. Vi själva har också börjat bra och vi kan bara hoppas på en bra kamp framför datorskärmen. Här ser du matchen: Här ser du matchen:

  2. Du loggar in på SolidSport och väljer i stället herrarnas hemmamatch mot AIK. Solnalaget har i sitt gäng rutinerade och duktiga brödraparet Serkan och Erkan Inan, som aldrig kan lämnas fria, för då har man två poäng i nacken. På bakplan dominerar guarden Mario Blazevic, som har snittat 10 assist/match i säsongsinledningen. Mycket imponerande siffra. Om du inte har löst säsongspass för Superettan, gör det nu, och ange Eos som favoritlag. Endast 139:- för mängder av bra basket för resten av säsongen. Här hittar du matchen:

  3. Du beger dig till Eoshallen och är där kl. 14.20. Till denna match kommer vi att ta in några åskådare förutom coacher och Gröna Gardet, om vi inte har nått taket på 50 åskådare. Vi har de under de första matcherna upptäckt att det finns möjlighet att ta in c:a 20 åskådare extra, eftersom coacherna och Gröna Gardet inte varit fler än 30. Fler än 50 kommer vi inte att släppa in, vi är noga med att följa Folkhälsomyndighetens råd.

Ha en trevlig basketeftermiddag och heja på Eos!

Alla nyheter