28 October

Kompletterande information om
träningar och matcher

Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd angående Skåne län gör att vi får förändra vår verksamhet under de kommande veckorna. Dessa förändringar gäller för IK Eos fr.o.m. idag, 28 oktober t.o.m. 17 november:

  • Alla matcher i Skåneserierna är uppskjutna tills vidare. Detta gäller Div. 2, Ungdomsserierna U14-U20, EB-serie och EB-omgångar.

  • Basketettan dam. Alla matcher för skånska lag är uppskjutna tills vidare. Serien för övrigt spelas.

  • Superettan Herr och Svenska Basketligan Dam. Matcherna kommer att spelas, men helt utan publik. Vi kommer alltså inte att kunna erbjuda de 50 personer som hittills har varit tillåtna. Dessa lagens matcher visas dock på Solidsport som vanligt.

  • För Herrar Utv, Damer Utv, Pojkar 04 och Flickor 04, kommer det att finnas möjlighet att boka in gympass tillsammans med dina lagkamrater i gymmet. Max 4 personer/pass. Bokning görs hos vaktmästaren och det finns noggranna ordningsföreskrifter att följa där. För övriga är gymmet tyvärr stängt under denna period.

Dessa begränsningar är givetvis tråkiga för alla som gillar att träna, men nödvändiga för att vi skall kunna ta vårt ansvar i den situation vi befinner oss i och för att förhoppningsvis slippa ännu hårdare restriktioner.

Utanför Eoshallen finns ett upplyst löparspår som är ett bra alternativ, även om det inte är så kul som att spela basket. Springer man västerut, kommer man snart till ett utegym som är ett bra alternativ, även om det inte är så kul som vårt eget gym. Springer man dessutom en lite längre runda så är man bra rustad för matcherna när de kommer tillbaka.

Alla nyheter