27 January

Nya matcher för damerna

Efter lördagens tunga tvåpoängsförlust mot Högsbo (74-76) är damerna på banan igen. Två matcher till i denna vecka, innan det är landslagsuppehåll.

Förlusten mot Högsbo sved ordentligt för både coacher och spelare, men trots allt tyckte TV-coacherna (Det finns ju inga läktarcoacher för närvarande) att var det mycket som var bättre i den matchen än i de tidigare. Det defensiva spelet var flera steg bättre och tjejerna följde väl coacherna Jan och Iras taktik.

Idag, onsdag 27 januari, spelar damerna borta mot Norrköping Dolphins, en match som är svår på pappret, både pga duktiga spelare och en smart coach, som är välbekant i Eosgänget, Kevin Taylor Lundgren. Uppkast i onsdagens match kär kl. 17.00.

På lördag den 30 januari är det hemmamatch i Eoshallen mot Uppsala. Ett Uppsala som denna säsong har ett betydligt bättre lag än de senaste säsongerna och nu definitivt aspirerar på en slutspelsmatch. Uppkast i den matchen är kl. 14.30.

Båda matcherna ses med fördel på Solidsport Klicka här, där de nya automatiska kamerorna gör att bildkvaliteten blir mycket hög. Hur det blir i Norrköping vet vi inte, men i Lund på lördag kommer även kommentatorkvaliteten att bli hög, då vi kan lova att det blir absolut toppklass här. Mycket basketkunnande och bra snack bakom micken utlovas alltså på lördag kl. 14.30.

Alla nyheter