22 March

Kvartsfinalserien sätter
igång för Eos damer

I och med damernas seger mot Helsingborg i sista grundseriematchen i lördags slutade våra damer på en sjunde plats i grundserien! Detta innebär att seriesjuan IK Eos får möta serietvåan Luleå i en matchserie om bäst av tre. Första matchen spelas borta på onsdag 24 mars kl. 18.00.

Returmatchen spelas på lördag 27 mars kl. 16.00 i Lund. Precis som tidigare under säsongen kan vi inte ta in några åskådare, viktigt att vi håller ut nu!

I matchen mot Helsingborg senast vilade Alexa Middleton, hon hade lite problem med en fot, men ska vara spelklar till Luleå-matchen på onsdag. Vi kan räkna med att både Alexa och resten av gänget är sugna på att göra en riktigt bra prestation och överraska både Luleålaget och resten av basketsverige.

Luleå har en rad bra spelare, men vi vet också att när lagen möttes i Lund för drygt en månad sedan, var matchen helt jämn långt in i tredje perioden (51-53 efter 27 minuter) och att Luleå absolut inte är oslagbara även om de är bra.

Solidsport sänder givetvis båda dessa matcherna (och en rad andra matcher i SBL dam under den närmaste slutspelsmånaden) Om du inte gjort det tidigare, teckna dig för ett månadsabonnemang här. Men se till att du gör det som månadssupporter för IK Eos!

Heja på oss!

Alla nyheter