07 October

Rosa oktober
och två elitmatcher

Lördagen den 9 oktober är det dags för Dubbelmöte i Eoshallen igen. Dagen går i rosa färg, eftersom Eos Damer tillsammans med resten av Basketligan dam hjälps åt att stödja Rosa bandet till förmån för Bröstcancerforskningen. Bidra gärna med en slant genom att Swisha till 123 385 01 38. Märk betalningen ”Rosa”.

Matcherna börjar kl. 14.30 med att Eos möter Mark i Svenska Basketligan Dam. Våra damer har börjat serien med två segrar och Doniyah Cliney har börjat serien med att komma med i ”Veckans Lag” två gånger.

Jan och Iras tjejer har visat bra energi och spelat väl efter coachernas instruktioner men på lördag blir det tufft mot Mark, som kommer fyllda av självförtroende efter seger senast mot topptippade A3.

Kl. 17.30 är det dags för herrarna att spela mot RIG Mark. Även herrlaget har två segrar i bagaget, även om det var tack vare Joels straffkast i slutsekunden man kunde vinna mot Helsingborg borta senast.

RIG Mark spelar snabbt och publikfriande, som unga lag ofta gör, och Eos måste göra sitt bästa både offensivt och defensivt för att ta sin tredje raka seger och hänga med i toppen av serien.

Välkomna på en eller två matcher på lördag!

IK Eos

Alla nyheter