Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

17 October

Eos Gröna Garde
– träffas på lördag igen

På lördag 20 oktober kl 13.00 (En timme innan herrarnas match mot Djurgården) träffas Eos Gröna garde för andra gånger denna säsong.

17 October

Topplag på besök
– blir det 200 poäng igen?

På lördag 20 oktober kl 14.00 (OBS! Tiden) kommer Djurgården på besök till Eoshallen för att möta hemmalaget i Superettan herrar. Djurgården tippas av de flesta som seriesegrare och ännu så länge har laget inte förlorat i årets serie.

12 October

Dags för RM omgång 1
– 4 x Eos i hetluften

Oktober betyder att RM startar för flera av våra ungdomslag. I år har Eos med fyra lag i U15/16 RM och det är fler lag än vad vi haft på länge. Vi har under en lång tid byggt en stark ungdomsverksamhet underifrån och det är verkligen kul att se att det inte bara är lag i alla kategorier utan även att vi åker med stora trupper som dessutom är med och tävlar om framgång.

10 October

Skimrande höstlördag
och Rosa oktober-basket

På lördag (13/10) kl. 14.30 höjer sig ett Rosa oktoberskimmer över Eoshallen då det är dags för Damer elit att spela match igen. Denna gång står Visby Ladies för motståndet och matchen är en del i Rosa oktober – insamlingskampanjen där Svenska Basketligan Dam hjälper till att stödja Bröstcancerfonden och forskningen för bröstcancer.

04 October

Dubbelmöte
i Eoshallen

På lördag 6 oktober är det dags för säsongens första dubbelmöte i Eoshallen. Först ut är herrlaget som kl.14.30 möter Fryshuset i en tidig seriefinal i Superettan! Efter en fika är det dags för damerna som kl 17.00 möter Mark i Svenska Basketligan

28 September

Största satsningen någonsin
– Damligan på webb-TV

I helgen är det premiär för Svenska Basketligan Dam (SBLD) 2018/2019. Men det är också premiär för en historisk webb-TV satsning. Samtliga matcher i grundserien och i slutspelet kommer sändas live på webben. Köp ditt kort hos Eos redan idag.