Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

07 december

Eos gympa tar julledigt
och återkommer 9/1

Eos gympa håller sitt sista pass före helgerna den 19 december. Sedan är det dags för juluppehåll. Första passet på det nya året är den 9 januari.

06 december

Sex spelare från IK Eos
uttagna till U-landslag

Södertälje är arrangörsstad för landslagslägret i mellandagarna (27–30/12). När kallelserna släpptes fanns inte mindre än sex spelare med från den värdedrivna basketklubben.

30 november

RM på hemmaplan
för pojkar U15

I helgen (2–3/12) är Eos värd för andra omgången i RM i kategorin PU15. I grupp M möts IK Eos, Höganäs Basket, Marbo Basket och Lobas.

29 november

Herrlaget möter Alvik
– bäddat för en rysare

På lördag (2/12) spelar Herrar elit den näst sista hemmamatchen före jul. Laget tar emot legendariska klubben Alvik från Bromma. Vi väntar oss en riktig rysare.

23 november

USM på hemmaplan
för flickor U19 i helgen

Nu är det dags för första omgången av Ungdoms-SM för flickor födda 1999 och yngre. I grupp C, som spelas i Lund, möts IK Eos, Högsbo Basket, KFUM Blackeberg och Central Basket.

22 november

Damer elit möter AIK
på lördag kl. 14.30

Eos kommer till match med tre raka segrar. Laget spelar bättre och bättre och det är mycket energi i truppen. Spelarna arbetar tillsammans i försvar och lyckas i allt högre utsträckning hålla det höga tempo som laget eftersträvar.