Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

07 February

Enda hemmamatchen
i februari spelas på lördag

Tack vare ett exceptionellt luftigt spelschema i februari, där Eos bara har två matcher, blir lördag 9 februari kl 14.30 enda chansen för herrarna att visa upp sig på hemmaplan under årets kortaste månad. Förhoppningsvis bidrar det till att killarna känner sig pigga och friska då matchen mot Fryshuset är ordentligt viktig när vi är inne i den sista tredjedelen av säsongen.

25 January

Ny tabellstrid
och Simonas farväl

Nu är Eos på allvar med och kämpar om hemmaplansfördel i slutspelets första omgång och härifrån blir alla matcher viktiga. Lördagens match mot Telge, med uppkast kl 14.30, är inget undantag.

18 January

Gäster med guldkant
besöker Eoshallen

På söndag 20 januari kl 14.00 är det åter dags för match i Svenska Basketligan dam, där hemmalaget tar emot seriens namnkunnigaste lag. Gästande Luleå ligger, till ingens förvåning, på delad förstaplats då de vunnit alla säsongens inledande nio matcher. De har dessutom gjort det i överlägsen still med en genomsnittlig vinstmarginal på 30 poäng. Deras spelschema har däremot varit viktat mot hemmamatcher där sex av deras första nio har spelats på hemmagolv.

15 January

Spännande derby
– ännu en gång?

På onsdag kväll den 16 januari kl 19.00 möts Helsingborg och Eos för tredje och sista gången under säsongen 2018/2019. Resultaten från de två första mötena är snudd på identiska där lagen tagit var sin 7 poängsseger, I Helsingborg i oktober vann hemmalaget med 84-77 och senast i Eoshallen i november vann Eos med 85-78. Ska det bli en sjupoängsvinst även denna gång och vem drar det längsta strået?

09 January

Farlig tabelljumbo
gästar Eoshallen

På lördag den 13 januari kl 14:30 välkomnar vi Göteborgslaget Högsbo till Eoshallen. Detta är det andra av tre möten mellan lagen den här säsongen, där Eos redan knipit en övertygande vinst på bortaplan i november med slutsiffrorna 101 - 75.

13 December

Uppdaterad lista
– alla arbetspass

Lundaspelen 2019 blir den största turneringen sedan starten för fyrtio år sedan. Hela 380 lag kommer till Lärdomsstaden för att få bra basketupplevelser. Det är möjligt tack vare alla funktionärer som ställer upp ideellt och på sin fritid. Här är alla fördelade arbetspass.