Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

17 April

Tid + vilja + kamratskap
= succérecept för Pojkar -06

Slutsignalen ljuder i Idrottshallen. Jublande spelare, coacher och föräldrar i Eos Pojkar -06 stormar planen och vrålar ut sin gemensamma glädje. Segern i Lundaspelen 2024 var kulmen på engagerade ledares hårda och långsiktiga arbete med en grupp grabbar som hade det kämpigt på basketplanen i början.

17 April

Ny förening för
nya Lundabor

Interkultur. Så heter den förening som tar över Eos Cares verksamhet för nya Lundabor – från kulturaktiviteter till språkträning. Verksamheten är redan i gång, och har fått en flygande start. Interkultur har redan 600 medlemmar.

17 April

Olesia och Oksana
– två år i Lund

Nära 40 000 flyktingar från Ukraina har kommit till Sverige sedan kriget började. Omkring 400 av dem finns i Lund. Två av de nya Lundaborna är Olesia Havura och Oksana Fyl.

22 March

Påsklovsaktiviteter för Eos alla unga

Under kommande påsklov håller vi igång med lite påsklovsaktiviteter för våra ungdomar. Se schemat på bilden nedan!

15 March

Ladda för publikfest
i Eoshallen igen

I onsdags slog Eos-publiken säsongrekord på herrarnas derby mot Malbas (421 personer) - och vilken stämning det blev! På lördag 16 mars är det dags igen! Damerna tar emot Mark för säsongens sista hemmamatch och vi ser fram emot att få känna samma stöd och glädje från läktaren igen!

12 March

Skånederby! Herrlaget
möter Malbas i Eoshallen

Det är dags för årets viktigaste derby i Eoshallen, nämligen Eos vs Malbas i SEH! Matchen börjar kl 19.00 onsdagen den 13 mars. Kom i tid - det kan bli ont om plats. Lämna alla väskor och ryggsäckar hemma. Det är väskförbud i Eoshallen!