Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

24 November

Eos Webbshop - nu öppen!

Äntligen kan vi presentera en stor nyhet - Eos Webbshop är öppnad! Här finns det vändbara matchställ, träningsoveraller, shooting shirts m.m. att klicka hem. Välkomna!

22 November

Syd mot väst
i Lund på lördag

På lördag den 25 november klockan 15.00 kommer Högsbo Basket på besök till Eoshallen för en kraftmätning med Eos damlag.

16 November

Tabelltrea med fem raka
segrar besöker Eoshallen

Lördagen den 18 november klockan 14.30 kommer Wetterbygden på besök till Eoshallen för att ta sig an Eos herrlag. Wetterbygden är trea i Superettans tabell och har fem raka vinster i ryggen.

09 November

Väskförbud i Eoshallen
vid förbundsmatcher

Sveriges polismyndighet har fattat beslut om att det under större evenemang ska råda väskförbud. Det innefattar Eos alla matcher i förbundsserier (SBLD, SEH, BEDS, BEHS).

03 November

Höstlovet avslutas
med dubbla elitmatcher

Först ut är damlaget, som efter att ha kammat hem säsongens första vinst förra helgen i Svenska Cupen mot Visby säkerligen har fått vinstsmak i munnen, För motståndet står AIK. Klockan 17.30 möter herrlaget Huddinge.

26 October

Herrar A tar emot
före detta ligalag

Lördag 28 oktober klockan 17.30 är det match i Superettan igen. Motståndare är Fryshuset. Förhoppningsvis blir det en spännande och en trevlig början på lördagskvällen.