Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

15 August

Eos satsar på ungdomar
genom kompetenta ledare

Eos satsar vidare på barn- och ungdomsverksamhet och i det bygget krävs det ständigt nya ledare och goda ledare. När det nu gryr en ny basketsäsong i Lund och i Eoshallen kan föreningen stolt presentera en av de allra starkaste uppställningarna av ledare som någonsin satts samman på barn- och ungdomssidan.

09 August

Start för säsongen 2018/2019
närmar sig snabbt

I helgen är det startskott för Eos Summer Camp 2018 – en kickstart för säsongen i Eos Basket. Det blir ”bortaläger” för de äldre, som åker till Eslöv 10-12 augusti och ”hemmaläger” för de yngre som kommer att inviga det nya golvet på Eoshallen 11-12 augusti!

06 August

Simon Bentzen ny verksamhetsledare
för Eos Fritidsklubb

Nu stundar äntligen en ny säsong och med den många nya ansikten i föreningen. Idag måndag (6/8) hälsar vi extra varmt välkommen till Simon Bentzen som är ny verksamhetsansvarig för Eos Fritidsklubb. Välkommen Simon!

03 July

Bli bättre basketspelare
med extra fys i sommar

Eos erbjuder fysträning och löpträning för dig som vill bli starkare och tuffare under sommaren. En bra grund för att kunna bli en bättre basketspelare nästa säsong. Gäller både tjejer och killar från ca 14 år och uppåt.

26 June

Sommarträning Bollhuset
flickor/pojkar från 2006

Sommarträningarna har nu kommit igång för alla ungdomar födda 2006 eller tidigare. Eftersom Eoshallen saknar golv hålls alla träningar i sommar på Bollhuset.

25 May

Eoshallen stängd på grund
av omfattande vattenskada

Under torsdagskvällen (24/5) började vatten forsa in på golvet i Eoshallen och trägolvet har därför drabbats av omfattande vattenskada. Det är osäkert i nuläget när hallen åter kan komma i bruk. Ett stort tack riktas till medlemmarna som ryckte in och hjälpte till!