01 November

Johanna Kandell
förstärker på kansliet

IK Eos växer så det knakar. För sju år sedan hade klubben 450 medlemmar. Nu är vi över 800 Eositer. För att säkerställa kvaliteten har kansliet förstärkt med en verksamhetsutvecklingschef.

Det är inte bara antalet medlemmar som har ökat i Eos.

– Fritidsklubben har 60 barn inskrivna. För några år sedan var antalet runt 20. Vi har tre lag i förbundsserierna och ett 30-tal träningsgrupper. Lägg till det att Eos Cares varje vecka engagerar hundratals människor, säger Björn Göransson, Eos klubbdirektör.

Sedan den 23 okrober är Johanna Kandell anställd som verksamhetsutvecklingschef i IK Eos. Hon är ett välkänt ansikte i föreningen. Under de senaste åren har Johanna varit engagerad som motionsspelare, speaker och styrelseledamot.

– Vi är glada för att ha rekryterat Johanna. Hon gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla verksamheten inom flera områden, säger Björn Göransson.

Johanna Kandell är civilekonom och kommer närmast från en tjänst som fritidschef i Svedala Kommun.

Johanna Kandells arbetsuppgifter ...
• Ansvar för spelarrekrytering samt utveckling av barn- och ungdomslagen upp till U13. Kontaktperson och stöd för coacherna.
• Löpande ansvar för Lundaspelen under året. Kontakter med kommunen, klubbar och organisationer. Utveckling av Lundaspelen efter den 40:e raka turneringen, som arrangeras i januari 2018.
• Kommunikationsansvarig. Uppdatering av webbplats, Facebook och andra kanaler.
• Ansvar för förbundsserielagens matcharrangemang.

... och kontaktuppgifter
Johanna Kandell
Mobil: 0704–64 02 12
E-post: johannakandell.eos@gmail.com

Alla nyheter