08 March

Olivia Lindgren tar
plats i Veckans lag

Tufft försvar, vinnarskalle, jävlar anamma och massor av positiv energi. Kan du dessutom sänka sex av nio trepoängsskott och göra tjugo poäng i Eoslinnet – ja, då vet du vem du är: Olivia Lindgren.

Eos tog emot Visby Ladies på onsdagskvällen. Det var bra tryck i hallen och framför allt ett Eoslag som klev ut och tog kommando över matchen. Insatserna från lag och coach gick inte att ta miste på, men visst var det så att Olivia Lindgren klev fram lite extra och visade vilket lag som skulle ta två poäng.

Stort grattis till en plats i veckans lag. Vad hände?
– Det var en bra match från vår sida och det är härligt att spela i Eoshallen. Det känns extra roligt när man gör sin första säsong i en förening och kan komma in med en bra känsla och att jag tycker att jag bidrar. Det är så klart kul att bli uppmärksammad. Särskilt att jag fick beröm för mitt försvar eftersom det annars ofta är mycket fokus på poäng. Sen slog jag ju mitt eget ligarekord i Eoslinnet. Jag tycker att jag har skjutit in mig på hemmakorgarna. Det var bra stämning och en rolig match, säger Olivia.

Snyggt gjort!

Veckans lag (V9)
• Anna Barthold, Luleå Basket
• Günesh Östürk, AIK
• Matilda Claesson, Norrköping Dolphins
• Olivia Lindgren, IK Eos
• Janel McCarville, AIK

Läs mer om Veckans lag

Alla nyheter