23 August

Alla träningstider klara
– nu kör vi igång!

Träningstiderna är nu klara för alla 33 träningsgrupper i Eos. Några har kunnat smygstarta lite redan, men andra ser fram emot sin första träning under vecka 35. Gå in på din träningsgrupp och se vilka tider som gäller.

Många har längtat och väntat och nu kan vi äntligen lägga ut alla träningstider för våra 33 träningsgrupper. Vi tränar i kommunala hallar, där vi har tillgång från och med vecka 35, samt i Eoshallen och några grupper kör dessutom extra pass utomhus under delar av säsongen. Härligt!

Nedan finns hela schemat för föreningen länkat, men det finns även information under lagens respektive flikar. Tänk på att det alltid blir små justeringar under säsongen, vilket gör att det samlade schemat kan komma att ändras. Aktuell information för enskilda lag uppdateras alltid efter hand.

Tiderna är halltider, vilket betyder att det kan finnas grupper som har för- eller efteraktiviteter kopplat till träning. Kolla alltid med din ledare vad som gäller för ert lag.

Finns det oklarheter får man gärna kontakta oss på kansliet.

Eos kansli
046 - 15 94 94

Vi hälsar nya medlemmar välkomna, redan kända medlemmar välkomna tillbaka och till alla ledare och spelare säger vi - NU kör vi!

R-
E-
L-

Eos!

Träningstider 2018/2019

Alla nyheter