14 December

Bli Supportermedlem till
IK Eos och köp julklappar
med rabatt

Vill du vara med och se till att Eos får en flygande start när verksamheten åter kan gå för full maskin? Har du ett grönt hjärta med varma basketminnen som hjälpt forma den du är idag? Vill du främja världens bästa sport och lyfta upp en yngre generation?

Pandemin har slagit hårt mot hela idrottssverige, och Eos är inget undantag. Lundaspelen ställs in för första gången på 40 år, herrarnas Superetta har pausats och Eos Cares har blivit tvungna att kraftigt begränsa sina aktiviteter. Vi står dock fast beslutna att fortsatt vara en god kraft i Lunds kultur- och idrottsliv, där vi ska erbjuda en plats för Respekt, Energi och Lärdom.**

Vi behöver din hjälp.

Tillsammans med vår sponsor Team Sportia på Emporia i Malmö erbjuder vi nu våra supporters att teckna ett SUPPORTERMEDLEMSKAP i IK Eos för resten av säsongen 2020-2021.

Som SUPPORTERMEDLEM betalar du 1.000:- i medlemsavgift. Då stödjer du vår verksamhet under året, visar att du gillar IK Eos, och får dessutom ett erbjudande att göra ett inköp med rabatt på Team Sportia på Emporia i Malmö.

Inköpet ger dig 25% på ett köp under december månad 2020 (gäller ordinarie priser). Ett köp innebär ett köptillfälle, dvs du kan köpa flera saker, bara det är vid ett och samma tillfälle. Passa på att köpa julklappar till flera personer och något till dig själv, så tjänar du snart in SUPPORTERMEDLEMSKAPET..

Klicka häroch anmäl dig idag som SUPPORTERMEDLEM. Betalar gör du lämpligen med kort när du får mail från vår samarbetspartner Sportadmin efter du har anmält dig. Rabatten får du genom att visa upp ett mail som du får från Eos efter det att du betalt.

Alla nyheter