07 December

Lokalderby
i Eoshallen

För ett par veckor sedan (den 20 november) var det basketfest i Eoshallen. Mycket folk på läktaren och två intensiva basketmatcher där Eos damer gick segrande ur kampen mot Uppsala i Basketligan och Eos herrar slog ett annat topplag, Högsbo i Superettan.

Sedan dess har det varit herrlandskamp i Avici Arena med över 10.000 på läktarna och både vårt herrlag och damlag har spelat borta men nu är det dags igen för Eosmatch!

På torsdag 9 december kl. 19.00 är det lokalderby för våra herrar mot Trelleborg Pirates i Eoshallen. Kom dit och tag gärna en god vän/kompis med dig och visa hur kul det är att titta på basketmatcher.

Eos herrlag spelar en publikvänlig basket och visar upp ett lagspel som imponerar på hela basketsverige. Coach Christoffer Henriks vet hur han skall använda sina spelare och laget ligger just nu på fjärde plats i Superettan med chans att klättra ännu högre, då man bara har 2 förluster.

Motståndarna Trelleborg har flera sevärda spelare och coach Ali Lou har också en förmåga att hitta bra nyförvärv. Förre Eosspelaren Erik Nilsson har en stor roll i laget i år, och är som vi känner till en riktigt bra spelare.

I Eoshallen måste alla som är 18 år eller äldre numera visa upp Covidbevis vid entrén. Du som är under 18 år behöver inte det. Hämta hem ditt Covidbevis på www.covidbevis.se innan matchen för att enkelt komma in i hallen för att se den förhoppningsvis spännande matchen.

Kom i tid – det kan ta lite längre tid vid entrén p.g.a. covidbevisen – så att du inte missar något av matchen.

Välkomna och heja på Eos!

Alla nyheter