15 March

Ladda för publikfest
i Eoshallen igen

I onsdags slog Eos-publiken säsongrekord på herrarnas derby mot Malbas (421 personer) - och vilken stämning det blev!
På lördag 16 mars är det dags igen! Damerna tar emot Mark för säsongens sista hemmamatch och vi ser fram emot att få känna samma stöd och glädje från läktaren igen!

Klockan 14.30 är det dags för uppkast mot Mark som just nu ligger på plats 7 i tabellen - redo för slutspel. Laget består (som så många andra lag i ligan) av en svensk bas tillsammans med ett gäng importer. Mark har 3 amerikanska importer som toppar poängligan i laget - Taya Corosdale och Aaliyah Dunham snittar 15 poäng var per match, Mia Heide ungefär 10. Förutom dessa har Mark värvat den lovande danskan Karoline Lundin som (förutom att vinna Lundaspelsguld) förra året spelade en del av ligasäsongen med Alvik och svenska Divora Alem som efter 3 ligasäsonger landat i Mark och gör en riktigt bra säsong!

I ligalaget Mark finns det också plats för dubbellicenser från RIG Mark - däribland Eosfostrade Kenaya Klintman!

Eos senaste match var mot Uppsala på bortaplan som slutade i förlust men där matchbilden visade på positiva trender i Eos spel! Hilma Gross gjorde personligt poängrekord i ligan med 18 poäng och lyckades dessutom plocka ner 9 returer (varav 4 var offensiva).

GLÖM INTE ATT DET ÄR VÄSKFÖRBUD I HELA HALLEN UNDER FÖRBUNDSSERIEMATCHER!

Alla nyheter