Hjälp till i Eos

Bli en av oss
– vi behöver dig

Att arbeta ideellt i den värdedrivna basketklubben är roligt, meriterande och skapar stort kontaktnät. Genom vår breda verksamhet finns något för alla intressen.

Om du vill engagera dig i basketverksamheten finns flera olika roller.

  • Har du basketbakgrund kan du bli ledare, domare eller sekretariatspersonal. Som ledare tränar man normalt ett lag över en säsong, och som domare och sekretariatspersonal finns man på vår kontaktlista och kan anmäla sig till uppdrag när man har möjlighet.
  • Har du inte basketbakgrund kan du bli lagförälder, dvs stötta coacherna med drift och administration av laget, eller matchvärd, där du är med och sätter upp arrangemangen för våra elitlags hemmamatcher. Du kan även vara med som funktionär vid Lundaspelen och våra basketläger.

För att enklast komma igång, fyll i formuläret nedan och välj vad du är intresserad av. Vi hör sedan av oss inom kort.

Inom vårt sociala arbete, Eos Cares, finns ännu fler möjligheter.

  • Genomgående inom programmet söker vi efter svensktalande som vill dela med sig av sina språkkunskaper eller på annat sätt bidra till etablering i samhället.
  • Men vi söker även efter personer med annan språklig och kulturell kompetens, eller som har andra färdigheter som t ex grafisk design, hantverk, matlagning, cykelträning etc.
  • Vi söker alltid efter personer som vill starta upp och leda verksamheter - detta kan vara inom i princip vilket område som helst, förutsatt att man kan driva det självständigt.

För mer info om engagemang inom Eos Cares och vilka uppdrag som finns tillgängliga, besök programmets rekryteringssida.
För mer detaljerade beskrivningar på svenska om volontäruppdrag inom Eos Cares kan du även titta på Volontärbyrån.