Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

21 January

Spännande lokalderby
på damsidan

På lördag den 22 januari kl 14.30 är det dags för säsongens andra lokalderby i SBLD, när Helsingborgs BBK kommer på besök för att möta IK Eos. Det första derbyt, den 4 december i Helsingborg, slutade med Eosseger med 69-53. Sedan dess har det hänt en del för båda lagen förutom jul- och nyårsfirande.

18 January

Lediga hyreslägenheter
i Lund – ja, du läste rätt

Lediga hyresrätter hör inte till vanligheterna i lärdomsstaden, men i maj är 57 nybyggda lägenheter på Dag Hammarskjölds väg klara för inflyttning. Bakom projektet står Tornahem, en av Eos sponsorer. Något för dig? Fyll i din intresseanmälan på studs.

06 January

Uppskjuten match
för Eos damer

Damlagets match mot Alvik lördag 8 januari är uppskjuten. Orsaken är covid-smitta i Alviks lag. Matchen ska spelas den närmaste månaden. Nytt matchdatum beslutas inom kort.

05 January

Ockelbo imponerar
med egna produkter

Efter jul- och nyårsuppehåll är det dags för basket i Eoshallen igen. Herrlagets motståndare lördagen den 8 januari kl 17.30 är Ockelbo BBK – en förening som imponerar på många sätt. Kommunen med samma namn har omkring 6.000 invånare. Ändå har man ett lag i Superettan Herr, som till stor del består av egna produkter.

16 December

SBL Dam på väg mot
halvtid och juluppehåll

Sista matchen innan jul spelas på lördag 18 december kl 14.30 i Eoshallen. Våra gäster kommer från Gotland och Visby. Visby Ladies, som laget heter har startat säsongen mycket bra, och kommer att ligga på en säker slutspelsplats när SBL dam spelar sin sista omgång och lagen går in för ett kort juluppehåll.

14 December

LS inställt – för att
motverka smittspridning

IK Eos Basket har beslutat att, för andra året i rad, ställa in Lundaspelen. Detta görs för att motverka den ökade smittspridningen i samhället, både i Sverige och i närliggande länder, vars föreningar brukar gästa Lundaspelen frekvent.