Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

18 April

Vårtid
– Turneringstid

Fyra Eoslag firar inte Påsk hemma med ägg – de åker på basketturnering i stället. Ni som stannar hemma, håll koll på våra lag som är i väg!

18 April

Eos Summer Camp 2019
– dags att anmäla sig

Säsongen 2018-19 går mot sitt slut, men det är också dags att planera för nästa säsong. Eos Summer Camp kommer tillbaka som vanligt, men med lite förändringar. Boka redan nu helgen 17-18 augusti (2008-2011) eller 23-25 augusti (2007 och äldre).

08 April

Vinna eller försvinna för
Damer elit 2018/2019

Två matcher in i semifinalserien har Eos ännu inte lyckats rå på Högsbo men den senaste matchen, på bortaplan i söndags, ingav ändå hopp om att det går att rubba dem.

01 April

Historiska vingslag
i Eoshallen

I vår tionde säsong i Basketligan Dam spelar IK Eos för första gången i en semifinal. Inte nog med det: Eos har dessutom fördel av hemmaplan om det blir så att det krävs en femte och avgörande match.

26 March

Eos en vinst
från semifinal

Du behöver inte gå längre än två år bak i tiden för att känna igen situationen i årets Basketligan Dam. 2017 slutar Eos sexa i grundserien och får möta tredjeplacerade Alvik i kvartsfinalen, där Alvik har fördel av hemmaplan i två av de tre matcherna. Men där slutar likheterna, för när Alvik för två år sedan krossade Eos med 30 poäng i den första matchen så blev det 2019 Eos tur att vinna kvartsfinal 1.

18 March

Sista matchen
före slutspelet

Efter en sex månader lång grundserie har vi kommit fram till säsongsavslutningen. På onsdag 20 mars spelar samtliga lag i Basketligan Dam, förutom Uppsala, kl 19:00 för att avgöra vem som hamnar var i tabellen.