Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

26 February

Gör som Gunnar - träna språk med Eos Cares!

IK Eos ordförande Gunnar Westling är en av många som medverkar i Eos Cares olika program för språkträning. Sedan januari är han med i ett Tandem Team för att träna franska, och han har även engagerat sig som mentor i Eos Cares Svenska-accelerator.

26 February

Returmöte mot
Södertälje BBK

För 10 dagar sedan vann Eos Damer med 78-74 mot Södertälje i deras hemmaarena Täljehallen. Sedan dess har Eos förlorat mot Wetterbygden och Södertälje förlorat mot Uppsala, både viktiga matcher i kampen om slutspelsplatserna, det är ju just dessa fyra lagen som tävlar om tre platser i slutspelet. På lördag 27 februari kl. 14.30 är det alltså uppkast för ännu en kamp om slutspelsplatserna. Vi kan räkna med att båda lagen inklusive coacherna gör sitt absolut bästa för att vinna, båda vill revanschera sig för nederlagen förra helgen.

19 February

Tuff utmaning
i Småland

Damlaget tog ett stark seger i onsdags mot Södertälje borta, en viktig match i kampen om slutspelsplatserna. Redan på lördag 20 februari kl 16.00 är det dags för nästa drabbning – denna gång mot Wetterbygden borta. Matchen sänds som vanligt på Solidsport.

17 February

Första mötet för i år
mot Södertälje BBK

Damlaget är verkligen i elden nu och spelar många matcher på kort tid. Onsdagen den 17 februari kl 19.00 är det uppkast för första gången denna säsong mot Södertälje BBK. Den första matchen som skulle spelats innan jul blev uppskjuten pga Covid 19.

12 February

Obesegrade serieledarna
Alvik till Eoshallen

I tisdags spelade Eos damer mot Luleå i Basketligan Dam. Det blev förlust med 72-90 med Eos gjorde en riktigt bra match och låg bara under med 7 poäng en bra bit in i fjärde perioden. Sedan blev Luleå för tunga, och norrlandslagets bredd fällde avgörandet. På söndag 14 februari kl. 14.30 är det dags för ännu en utmaning för Eostjejerna. Nu kommer serieledande Alvik på besök, och Stockholmarna har ännu inte förlorat i årets serie.

09 February

”Maggie Machinegun”
till Eoshallen

På en knapp vecka har Eos damer två tuffa hemmamatcher i Eoshallen. Serietvåan Luleå kommer först på besök. Koppla in datorn: Tisdagen den 9 februari kl 19.00 för då är det uppkast mot Norrbottens basketstolthet.