Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

22 March

Påsklovsaktiviteter för Eos alla unga

Under kommande påsklov håller vi igång med lite påsklovsaktiviteter för våra ungdomar. Se schemat på bilden nedan!

15 March

Ladda för publikfest
i Eoshallen igen

I onsdags slog Eos-publiken säsongrekord på herrarnas derby mot Malbas (421 personer) - och vilken stämning det blev! På lördag 16 mars är det dags igen! Damerna tar emot Mark för säsongens sista hemmamatch och vi ser fram emot att få känna samma stöd och glädje från läktaren igen!

12 March

Skånederby! Herrlaget
möter Malbas i Eoshallen

Det är dags för årets viktigaste derby i Eoshallen, nämligen Eos vs Malbas i SEH! Matchen börjar kl 19.00 onsdagen den 13 mars. Kom i tid - det kan bli ont om plats. Lämna alla väskor och ryggsäckar hemma. Det är väskförbud i Eoshallen!

07 March

Ny era för Eos: Björn
Göransson går i pension

År 2009 tog Eos ett steg för att säkra sin organisation och verksamhet genom att anställa Björn Göransson som klubbdirektör. I 15 år har Björn varit inblandad och ansvarig för mer eller mindre allt som har rört Eos verksamhet - från Lundaspelen, Eos Cares och Eos Fritids till elitverksamhet, Eos Gympa och sponsorsskap. Klubben har växt - idag är vi större än någonsin med fler medlemmar och större grupper.

07 March

Herrlaget möter Kalmar
- välkommen på söndag!

Vi börjar närma oss slutet på säsongen med bara en handfull matcher kvar för att tävla om de sista poängen i jakt på slutspel eller flykt från nedflyttning. Varje poäng räknas! Missa inte de kommande otroligt viktiga hemmamatcherna för Eos - söndag mot KFUM Kalmar Basket och onsdag SKÅNEDERBY mot Malbas!

04 March

Anmäl er till årets roligaste
läger: EBC Summer Camp

Sista veckan innan skolan börjar, arrangerar Eos sitt årliga sommarläger. Lägret är för alla födda 2013-2017.