Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

24 May

IK Eos hantering av
dina Personuppgifter

Det är säkert få som missat att den nya dataskyddslagen General Data Protection Regulation (GDPR) träder i kraft imorgon, fredag 25/5. Den gäller i hela EU samt parter som handlar med EU, exempelvis sociala media och multinationella aktörer. Även föreningslivet har en viktig uppgift att tillvarata den enskildes rättigheter.

16 May

Eos öppnar sommarträning
för tjejer i hela Skåne

Under maj och juni när det börjar bli varmt ute och ordinarie träningstider saknar spelare som kämpat hårt under hela säsongen passar Eos på att öppna Eoshallen för extra träning för tjejer födda 2002-2005. Tjejer från hela Skåne är välkomna.

15 May

Basketfestival i Göteborg
med 150 Eosdynamiter

Efter fyra intensiva dagar med mycket basket, glädje, hejaklackar, dans, medgångar och motgångar, landade närmare 150 spelare, ledare och föräldrar återigen i Lund på söndagen (13/5).

03 May

Eos Summer Camp
– Anmälan har öppnat

Eos Summer Camp åker till Eslöv för att kick-starta säsongen tillsammans. I Eslöv finns flera fina hallar till vårt förfogande, samt fräscht skolboende, mat och naturligtvis aktiviteter och chans att umgås. De mindre barnen stannar kvar i Eoshallen, men innehållet förändras så att Eos Summer Camp blir en kick-off för den nya säsongen med alla spelare och ledare på plats – oavsett om din grupp reser iväg eller stannar i Eoshallen.

30 April

Eskilstuna 2018
– fyra lag, mycket glädje

IK Eos åkte tidigt från Lund på fredag morgon (27/4) för att spela Cup i Eskilstuna. Två ålderskategorier representerade; F05 och P06, med inte mindre än 32 spelare totalt. Pojkar födda 2006 är nämligen så många att de kan ställa upp med tre lag. Flickor födda 2005 kom dessutom hem med pokalen.

19 April

Easy basket-säsongen
avslutas i Kristianstad

För Easy Basket-lagen är det dags för sista sammandrabbningen på lördag och då åker lagen till Kristianstad för att spela matcher mot bland annat några nya lag. Eos representeras i helgen av tre mixade lag med pojkar födda 2009 och 2010 och flickor födda 2008, 2009 och 2010.