Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

29 October

Spännande basketlördag
framför datorn

På lördag 31 oktober kl. 14.30 spelar Eos Damer hemma mot Norrköping Dolphins i Basketligan Dam. Matchen har alla chanser att bli en spännande historia då båda lagen har börjat säsongen riktigt bra. De nya restriktionerna för region Skåne gör att vi till denna matchen inte får ta emot några åskådare alls på plats i Eoshallen (dvs inte ens de 50 som tillåtits tidigare) men som tur är sänds även denna match på Solidsport:

28 October

Kompletterande information om
träningar och matcher

Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd angående Skåne län gör att vi får förändra vår verksamhet under de kommande veckorna. Dessa förändringar gäller för IK Eos fr.o.m. idag, 28 oktober t.o.m. 17 november:

27 October

Inställda träningar
för IK Eos

Efter Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för Skåne kommer IK Eos att göra vad vårt bästa för att följa dessa. Det kommer att bli inställda träningar för många av våra träningsgrupper och det är givetvis tråkigt, men vi är angelägna om att bidra från vårt håll för att minska smittspridningen i vårt län och genom att följa råden hoppas vi att vi så snart som möjligt kan komma igång med vår verksamhet igen. Följande gäller fr.o.m. idag 27 oktober 2020:

23 October

Svårt Basketval,
Lördag 24 oktober kl. 14.30

Lördag eftermiddag kl. 14.30 är det ingen tvekan vad en Eossupporter skall göra – titta på Eos såklart! Däremot har du ett val som inte är så lätt – Hur och vad skall du se? Dina alternativ:

22 October

Eoslagen rullar
på i RM

I helgen som gick spelade 4 av våra lag första omgången av RM med mycket bra resultat. P 05 åkte till Södertälje och mötte första kvällen hemmalaget, som var klart bättre än alla andra lag i gruppen. Killarna lät sig dock inte nedslås och studsade tillbaka och vann mot både Marbo och AIK. Klara framsteg i lagspelet under helgen, menade coach Per-Johan Persson.

16 October

Mycket Eos-basket
i helgen

Helgen den 16-18 oktober spelas det första matcherna i U15-U16 RM. Eos Pojkar 06, Eos Pojkar 05 och Eos Flickor 06 deltar. Många matcher spelas och det mesta sänd på Solidsport. Köp ett pass över helgen och titta på våra duktiga ungdomar som spelar riktigt underhållande basket. Här hittar du ungdomarnas matcher: