Nyheter

Det händer mycket i Eos
– här kan du läsa mer

24 June

Euro finans Unga ledare
Tova Mejare Berntson

Vår huvudsponsor Euro Finans stödjer föreningen på olika sätt vilket är viktigt för vår verksamhet. Ett av sätten de stödjer är att det finns ett stipendium till en ung ledare som på något sätt visar framfötterna som coach eller domare Årets pris går till en 21-årig tjej som har gjort mycket för föreningen under halva sitt liv

17 June

Eos Summer Camp 2021 –
Glöm inte att anmäla dig!

Inför säsongsstart 2021-2022 kommer ungdomslagen i Eos att köra säsongsuppstart på ett säkert sätt. Vi delar upp ungdomarna på två helger: Den 13-15 augusti är det födda 2006-2009 som har tillgång till Eoshallen och tränar lagvis efter ett schema. Helgen efter, den 21-22 augusti, är det Easy Basket som dominerar i Eoshallen, då kommer spelarna som är födda 2010-2014. Här välkomnar vi alla, även de som inte spelat basket förut.

03 May

Kofi Adanuvor tilldelas
idrottsledarstipendium

I dag fick Kofi Adanuvor Skånes Idrottsledarstipendium. Bakom utmärkelsen står Sparbanksstiftelserna i Skåne och RF-SISU Skåne. Stort grattis, Kofi!

19 April

Hedersuppdrag
för tjej från Lund

Eos damer åkte som bekant ut i kvartsfinalen i SM-spelet mot Luleå, och just nu pågår SM-finalerna för fullt. Den första matchen (bäst av 5) spelades i lördags och var både spännande och välspelad. På planen fanns en lundatjej, Sara Månsson, som har seglat upp som en av de bästa domarna i Sverige.

22 March

Kvartsfinalserien sätter
igång för Eos damer

I och med damernas seger mot Helsingborg i sista grundseriematchen i lördags slutade våra damer på en sjunde plats i grundserien! Detta innebär att seriesjuan IK Eos får möta serietvåan Luleå i en matchserie om bäst av tre. Första matchen spelas borta på onsdag 24 mars kl. 18.00.

18 March

Basketutmaningar ända
till slutet av säsongen

På lördag 20 mars kl. 14.00 spelar Eos damer den sista grundseriematchen för säsongen mot Helsingborg borta. Åtta lag går till slutspel. Eos kan inte bli sämre än 8:a, så slutspelsplatsen är klar. Om Eos vinner mot Helsingborg och Uppsala samtidigt förlorar mot Norrköping, så går Eos upp till 7:e plats.