20 September

Ny säsong
– ny webbplats

”Eos gör viktiga insatser i flera sammanhang. Det borde synas i klubbens främsta skyltfönster.” Så sa en av våra medlemmar för en tid sedan. Sagt och gjort.

Efter ett intensivt arbete under våren och sommaren är vår nya webbplats klar. Det sker lagom till starten av säsongen 2017/2018. Sajten bygger på fyra grundtankar:

• Enkelt att få kontakt
Det ska vara enkelt att komma i kontakt med Eos. Därför har vi skapat flera genvägar på startsidan. Här får du möjlighet att snabbt nå oss – oavsett om du vill börja spela basket, bli stödmedlem, hyra Eoshallen, bli sponsor, hjälpa till i klubben, ställa ditt barn i kö till Fritidsklubben eller anmäla lag till Lundaspelen.

• Enkelt att hitta
Ingen vill surfa runt och leta i onödan. Därför har vi strävat efter att göra strukturen och navigeringen på sajten så enkel och tydlig som möjligt. Ett fåtal huvudrubriker på startsidan skapar överblick, och det finns bara en nivå av underrubriker. Dessutom hittar du flera länkar till information på och utanför webbplatsen.

• Tydlig information
Vad står Eos för? Och hur ser verksamheten ut? Det är två frågor som vi ofta får. Målet är att den nya webbplatsen ska räta ut de vanligaste frågetecknen kring allt från lag och värderingar till Lundaspelen och Eoshallen. Den här informationen har funnits på olika håll tidigare. Det nya är att vi har samlat och tydliggjort den. Ett exempel på det är avsnittet Avgifter. Där får du inte bara veta vad olika typer av medlemskap kostar, utan också vad som ingår i dem.

• Smidigt på alla skärmar
Givetvis är webbplatsen är anpassad även för surfplatta och mobil. Det förenklar och sparar tid när du söker information eller vill komma i kontakt med oss.

Dags för seriestart

På lördag (23/9) klockan 14.30 i Eoshallen är det premiär för Eos i Basketligan Dam säsongen 2017/2018. Motståndare är Telge Basket – ett lag med en imponerande förmåga att få fram spelare från den egna ungdomsverksamheten. Denna säsong kryddar Telge laget med två amerikanskor. Tayler Mingo gör sin andra säsong i Södertäljeklubben, och Taylor Wurtz känner vi igen från Östersund 2016/2017.

Även Eos har två amerikanskor: Brene Mosely och Talia Walton. Precis som Kevin Taylor Lundgren, lagets nya coach, börjar de bli varma i kläderna i den värdedrivna basketklubben. Vi ser fram emot en tät och välspelad match.

Välkommen till en ny säsong – och väl mött i Eoshallen på lördag!

Björn Göransson
Klubbdirektör

PS. Stort tack till alla som har bidragit med bilder till webbplatsen. Ni är nämnda i faktarutan som finns längst ner på alla sidor.

Alla nyheter