09 August

Start för säsongen 18/19
närmar sig snabbt

I helgen är det startskott för Eos Summer Camp 2018 – en kickstart för säsongen i Eos Basket. Det blir ”bortaläger” för de äldre, som åker till Eslöv 10-12 augusti och ”hemmaläger” för de yngre som kommer att inviga det nya golvet på Eoshallen 11–12 augusti!

Det är äntligen dags för ny basketsäsong och i år kickstartar föreningen med läger för stora och små och det blir fokus på basket och lek, lagsammanhållning och planering för den kommande säsongen.

Just nu jobbar kansliet febrilt med att lägga träningstider och scheman för alla träningsgrupper. Det gäller både träningstider i Eoshallen och de skolor som vi tränar på samt att scheman ska fungera för våra ledare och deras tider. Förhoppningen är att vi ska kunna få schemat för säsongen 2018/2019 klart under slutet av vecka 33. De flesta träningsgrupper startar under vecka 35.

Börja spela basket

Vill du börja spela basket? Vad kul! Fyll gärna i dina kontaktuppgifter i vårt formulär ”Börja spela basket” (länkad nedan). Håll sedan utkik på när träningsgruppen i din ålderskategori sätter igång. Föreningen kan då kontakta dig för mer information. Varmt välkommen!

IK Eos

Börja spela basket

Säsong
Basketsäsongen börjar i mitten av augusti och håller på till början av juni året efter. Träningstider i kommunala hallar gäller från augusti 2018 till maj 2019.

Alla nyheter