13 March

IK Eos verksamhet med
anledning av Corona-viruset

Svenska Basketbollförbundet och Skånes Basketbollförbund har beslutat att avsluta tävlingssäsongen 2019-2020 fr.o.m. den 13 mars 2020.

Det innebär att det inte kommer att spelas några matcher under resten av säsongen, vare sig för elitlagen eller ungdomslagen. Beslutet om att avsluta säsongen gäller i första hand t.o.m. den 30 april. För tävlingar/matcher som spelas i maj-juni kommer beslut att tas senare.

För Eoslagens träningar och Eos gympa gäller tills vidare att träningstiderna gäller som vanligt. Eos kommer här att följa utvecklingen om vad som bestäms gällande skolorna.

För alla spelare, motionärer och ledare är det dock viktigt att vara noga med att stanna hemma från träningen om man känner någon form förkylning och/eller luftvägsinfektion, även om det är lindrigt.

Var också fortsatt noggranna med handhygienen och tvätta händerna ofta och länge med tvål och vatten.

Om man som spelare/motionär/ledare eller förälder känner sig orolig är det självklart att det då också är OK att stanna hemma från träningen.

Ytterligare information om åtgärder och eventuella förändringar kommer att presenteras här. Eos kommer att följa Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar.

Alla nyheter