27 October

Inställda träningar
för IK Eos

Efter Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för Skåne kommer IK Eos att göra vad vårt bästa för att följa dessa.

Det kommer att bli inställda träningar för många av våra träningsgrupper och det är givetvis tråkigt, men vi är angelägna om att bidra från vårt håll för att minska smittspridningen i vårt län och genom att följa råden hoppas vi att vi så snart som möjligt kan komma igång med vår verksamhet igen.

Följande gäller fr.o.m. idag 27 oktober 2020:

  • Lag födda 2005 och senare får fortsätta med sina vanlig lagträningar, men man får inte ”hoppa” mellan lag och gå till andra träningsgrupper.

  • Äldre lag, som P04, F0405, PU, HU20, Herrar U, DU20/F03, Damer Motion, Herrar B, MaPa, Veteran, Studentbasket och Gympa kan inte träna de närmaste veckorna.

  • För förbundsserielagen (Herrar A, Damer A och Damer Utv) kommer besked inom kort. Svenska Basketbollförbundet kommer att ha möte med de andra idrotterna, Smittskydd Skåne och andra instanser. Vi kommer givetvis att följa de besluten som tas där.

  • Någon fri träning eller Open Gym är tyvärr inte heller tillåtet. De lag som tränar, kommer till sin träningstid och går hem direkt efter.

  • Extra höstlovsträningar är inställda resten av veckan.

Givetvis är detta mycket tråkiga besked för alla idrotts- och basketmänniskor, men vi uppmanar alla våra medlemmar att följa de regler som gäller och hoppas att man tar tillfället i akt att hålla igång konditionen utomhus under perioden som vi hoppas blir kort.

Besked om hur och om matcher kommer att spelas kommer att kommuniceras inom kort.

Beslutet från folkhälsomyndigheten gäller t.o.m. 17 november, men kan komma att förlängas.

Alla nyheter