16 November

Tabelltrea med fem raka
segrar besöker Eoshallen

Lördagen den 18 november klockan 14.30 kommer Wetterbygden på besök till Eoshallen för att ta sig an Eos herrlag. Wetterbygden är trea i Superettans tabell och har fem raka vinster i ryggen.

Flavio Gomes, Nemanja Kutic och Albin Eriksson toppar lagets poängliga och de två förstnämnda ser även till att korgarna är fredade med stark returtagning. Nyförvärv till denna säsongen är Eos-bekante Erik Nilsson som snittar flest assist i laget hittills.

Eos hade en tuff bortahelg i Stockholm förra helgen där det inte nådde hela vägen fram mot varken Norrort eller Huddinge. Killarna har tränat på under veckan och i helgen är de redo att bjuda upp till kamp med Unnsteinn Karasons vassa trepoängsskytte, Mikai Klintmans pricksäkra passningar tillika skott och Nikola Miskovic som toppar lagets poängliga. Tillsammans med rutinerade Andreas von Uthmann, Adnan Karovic och Olle Karlsson tillbaka i gänget kan ni räkna med att det kommer bjudas på finfin basket och mycket underhållning.

Förutom basketunderhållning kommer vi bjuda på tävlingar i halvtid med chans till både tröjpris och pengapris!

OBS! Polisen har utfärdat väskförbud. Inga väskor (inkl. handväskor, tygpåsar, ryggsäckar o.s.v) får medtagas in i hallen, med undantag för väskor som behövs på grund av medicinska skäl eller skötväskor.

Varmt välkomna till Eoshallen på lördag!

Alla nyheter