15 December

Sista matchen före jul
– lördag 16 dec kl. 14.30!

En halv säsong har gått och medan många gör sig redo för diverse julfestligheter och firanden jobbar Eos damlag för fullt för att förbereda sig på att ta emot studentstadskonkurrenterna Uppsala.

Uppsala ligger i årets upplaga av SBL Dam på plats fyra med 5 vinster och 3 förluster. De har ett lag med många skickliga basketspelare. Tiffany Brown, Sandra Hansson, Stephanie Vischer och Johanna Prytz toppar tillsammans alla lagets statistiklistor. Tiffany Brown är en otroligt rutinerad ligaspelare som i år snittar 20,4 poäng och 6,1 assists per match, helt klart en viktig kugge i Uppsalas lag och har bidragit till flera av de vinster de lyckats kamma hem denna säsong.

Eos damer var förra helgen uppe i Södertälje och mötte säsongsstarka serieledarna Södertälje BBK och fick se sig besegrade. Matchen spelades utan Dariauna Lewis som var hemma och vilade upp en stukad fot men är nu redo att ta sig an kampen under korgarna mot Uppsala på lördag! Även om matchen förlorades fanns där individuella ljusglimtar att ta med sig - Linnea Malmgren gjorde 12 poäng vilket för Linnea innebar karriärrekord vilket bådar gott inför säsongens fortsättning, Stina Karlsson återvände till SBL Dam och slösade ingen tid utan visade direkt upp sitt skarpa skytte och fina attacker mot Södertälje!

Välkomna på julmatch i Eoshallen där vi förutom fantastisk basket får njuta av lite julfika, frågesport med fina priser och inte minst god julstämning!

OBS! Polisen har utfärdat väskförbud - Inga väskor (inkl. handväskor, tygpåsar, ryggsäckar o.s.v) får medtagas in i hallen - med undantag för väskor som behövs på grund av medicinska skäl eller skötväskor.❌

Alla nyheter