01 March

Säsongens sista dubbel
– se båda elitlagen spela

Lördag 2 mars blir det basketfest i Eoshallen. Vi välkomnar alla till säsongens sista dubbelmöte för Eos dam- och herrlag. Förutom basket får alla som kommer till Eoshallen njuta av dansunderhållning från New York Dance Crew. Klockan 14.30 börjar vi dagen med uppkast mellan Eos damlag och serieledaren Södertälje

Södertälje har denna säsong sig högst upp i tabellen med endast en förlust på de 17 matcher som har spelats. Laget är stjärnspäckat - tvillingarna Frida och Elin Eldebrink tillsammans med Louice Halvarsson och Klara Lundquist har i flera år utgjort stommen i Sveriges landslag och är utan tvekan viktiga kuggar även i klubblaget Södertälje. Tyvärr får vi inte se Elin på lördag, hon är skadad.

Maria Jespersen spelar i danska landslaget och har för Södertälje varit en stark både poänggörare och returtagare! Det finns ingen tvekan att Södertälje är ett lag som kommer bjuda på fin basket på lördag.

Tre timmar senare, klockan 17.30, är det dags för Eos herrlag att ta sig an Ockelbo!

Ockelbo ligger på plats 10 i Superettan i år - två platser över Eos - 11 vinster och 12 förluster på 23 matcher. Jeremy Burright toppar både poängligan och returligan för sitt Ockelbo och är en kille att hålla ögonen på. Viktiga spelfördelare och poänggörare är också Edvin Stark och Edvin Jonsson, båda två är bra på att både skapa för sig själva och för andra!

Ta er ner till Eoshallen på lördag för att få njuta av både basket- och dansunderhållning i mängder!

Välkomna!

OBS! VÄSKFÖRBUD FÖRBUNDSSERIEMATCHER EOSHALLEN
Inga väskor (inkl. handväskor, tygpåsar, ryggsäckar o.s.v) får medtagas in i hallen - med undantag för väskor som behövs på grund av medicinska skäl eller skötväskor. Detta kommer kontrolleras i entrén. Eos har ingen möjlighet att förvara väskor som trots allt tas med till hallen.

Alla nyheter