Position & kärnvärden

Den röda tråden
i den gröna klubben

”Jag har missat fler än niotusen skott i karriären. Jag har förlorat nästan trehundra matcher. Tjugosex gånger har jag fått förtroendet att ta det sista, avgörande skottet – och missat. Jag har misslyckats om och om och om igen i mitt liv. Och det är därför som jag lyckas.”

Michael Jordan har inte spelat i Eos. Men hans filosofi ligger helt i linje med vår. Vår position, den värdedrivna basketklubben, bygger på tre kärnvärden som genomsyrar allt vi gör: Respekt, Energi och Lärdom.

Position
Den värdedrivna basketklubben

Kärnvärden

  • Respekt
    Den som respekterar andra blir själv respekterad. Därför visar vi respekt för ledare, lagkamrater, motståndare, funktionärer, föräldrar, åskådare och alla andra som vi kommer i kontakt med genom basketen.

  • Energi
    Den som har gjort sitt allra bästa har rätt att känna sig som segrare – oavsett hur matchen slutar. Därför anstränger vi oss till det yttersta och bidrar med positiv energi till vår omgivning.

  • Lärdom
    Den som visar respekt och ger energi kan aldrig misslyckas. Därför använder vi framgångar och motgångar som vägar till nya kunskaper och insikter, som basketspelare och människor.