07 February

Enda hemmamatchen
i februari spelas på lördag

Tack vare ett exceptionellt luftigt spelschema i februari, där Eos bara har två matcher, blir lördag 9 februari enda chansen för herrarna att visa upp sig på hemmaplan under årets kortaste månad. Förhoppningsvis bidrar det till att killarna känner sig pigga och friska då matchen mot Fryshuset är ordentligt viktig när vi är inne i den sista tredjedelen av säsongen.

Eos och Fryshuset har redan mötts två gånger under säsongen 2018/2019 vilket lett till en vinst för vardera lag – fast på respektive bortaplan. Fryshuset slog Eos i Lund i oktober med 92-88 innan Eos kunde ta revansch i Stockholm i december med 98-85. Båda matcherna har präglats av fouls och straffkast där det i första mötet sköts totalt 60 skott från enpoängslinjen och i det andra 54 straffkast.

Fryshuset har hela 19 spelare i sin trupp och du vet aldrig riktigt vilka de väljer att ställa till förfogande i en match, men räkna med att se den spänstige returdammsugaren Leonard Halling-Ibo och poänggöraren Mustafa Dibba, som tillsammans bildar ett formidabelt par i framplan.

Varmt välkommen till Eoshallen på lördag kl 14.30!

Alla nyheter