12 February

USM och RM

Våra ungdomslag har återigen varit ute runt om i Sverige och spelat Riksmästerskap och Ungdoms-SM.

För två helger sedan spelades omgång tre i RM i Borås. P04 spelade mot Borås, AIK och Blackeberg. Trots att laget spelade bra och kämpade hårt räckte det inte till någon seger. Även P05 stötte på patrull i Norrköping där de mötte hemmalaget Norrköping, Södertälje och Örebro, tre tuffa motståndare. Även här spelade killarna bra men det räckte tyvärr inte till någon seger.

Förra helgen avgjordes omgång två i USM där Eos ställde upp med damer U17 och herrar U19. Damerna gjorde en mycket bra insats och vann två av tre matcher och kom därmed på en andraplats i gruppen efter segrar mot arrangören- och lokalkonkurrenten Lobas samt Lidingö. Förlusten kom mot Marbo som tyvärr blev för svåra. Trots den goda insatsen gick inte damerna vidare till omgång tre då laget inte lyckades bli den bästa tvåan.

Herrar U19 tog tåget upp till Sollentuna för matcher mot Tureberg, Luleå och Hammarby. Efter en förlust på buzzern mot hemmalaget Tureborg lyckades herrarna inte repa sig och föll även de resterande två matcherna.

Kvar i RM har vi Flickor 04–05 och i USM Damer U19. De spelar helgen 20–23/3, ort är ännu i fastställt. Vi önskar de kvarvarande lagen all lycka och tackar alla lag för goda insatser!

Ni har väl inte missat att det spelas Superettanbasket i Eoshallen på lördag? Eos välkomna AIK, uppkast 14.30.

Alla nyheter