27 October

Kan Eos herrar
ta femte raka?

På lördag den 30 oktober kl. 14.30 är det dags för ännu en toppintressant match i Superettan Herr, den intressanta serien där alla kan slå alla. Wetterbygden gästar Eoshallen, och det är ett av de förväntade topplagen som kommer på besök på lördag.

Serieinledningen har varit tuff för smålandslaget, som förlorat mot två andra toppkandidater, Uppsala och Kalmar, men även gått på pumpen mot Trelleborg. Det betyder inte att laget kommer att vara långt ner i tabellen när grundserien är slut i mars. Tvärtom kommer de att tillhöra de fyra bästa, spår Superettans experttippare. Laget innehåller en rad profiler som har spelade SBL tidigare, och är dessutom välbalanserat med både skickliga guards i form av rutinerade Karim Wazzi och Lobasfostrade Jesper Wennerholm och stora smarta spelare som Jonatan Boman och Wictor Grenthe.

Eos har fyra raka segrar, och alltså ingen förlust ännu. Senaste segern uppe i Ockelbo var inget skönspel offensivt men å andra sidan kunde coach Henriks glädja sig åt ett försvarsspel som var säsongens bästa, med både aggressivitet och tufft spel mot de stora killarna under korgen.

Det finns alltså en möjlighet att även detta blir en jämn match, såsom många andra matcher i denna serien!

Kom på lördag – och hjälp herrarna till femte raka!

IK Eos

Alla nyheter