31 January

En chans till hemma
– Norrort på besök

Med ett ynka poäng förlorade Eos herrlag senaste kampen mot Stockholmsgästerna Tureberg efter en otroligt spännande match. Denna helg, på lördag den 3 februari, är det dags att välkomna nästa Stockholmsgäng på tur - nämligen Norrort!
Norrort ligger på plats 13 i Superettan Herr precis under Eos nuvarande placering och har haft en tuff säsong med många jämna matcher som inte gått hela vägen.

Den senaste månaden har Norrort dock fått tillbaka en skadad David Niklasson som vi i Eos är vana vid att heja fram som poängmaskin i vårt gröna linne. Hampus Åhlin har även återvänt till hemmaklubben som senast kommer från spel i ligalaget Jämtland har även han visat sig vara en stark kugge i Norrorts spel med ett snitt på 18,2 poäng/match. Hampus Åhlin var dessutom med Norrköping och vann SM-guld 2021!

Utöver dessa känner vi även igen Carl Tjernberg som gammal Eos-spelare och coach samt såklart Eos-fostrade Johan Rafstedt som en viktig del i det defensiva!
Eos kommer som sagt från den knappaste av förluster mot tabelltrean Tureberg och efter att ha slickat såren från den urladdningen är de nu redo för en ny Stockholmskamp! Eos var den senaste matchen utan både Nikola Miskovic och Mikai Klintman - två viktiga spelare som både poänggörare och spelfördelare!

Just nu ligger Eos 4 poäng ifrån slutspelsplacering - alltså bara 2 vinster ifrån, dessutom är Eos det lag som spelat minst antal matcher just nu. Det är tight i kampen om slutspel men Eos kommer göra allt för att knipa varje möjlig poäng!

Välkomna på lördag!

*VÄSKFÖRBUD I FÖRBUNDSSERIEMATCHER I EOSHALLEN *

Inga väskor (inkl. handväskor, tygpåsar, ryggsäckar o.s.v) får medtagas in i hallen - med undantag för väskor som behövs på grund av medicinska skäl eller skötväskor. Detta kommer kontrolleras i entrén. Eos har ingen möjlighet att förvara väskor som trots allt tas med till hallen.

Alla nyheter